dennis provans

Een juiste lifestyle kiezen doe je zo!

Tip voor een mooi kapsel: barbershop Rotterdam

1 Zoals jullie weten is dit een lifestyle blog waar ik altijd dingen deel die ik in mijn dagelijks leven mee maak. Vandaag ben ik terug gekomen van de kapper en ik ben heel erg tevreden over het eind resultaat. Ik ben bij barbershop Rotterdam geweest. Hier ben ik op gekomen door een vriend van mij die al jaren vaste klant is bij deze kapper. Op een dag vroeg ik aan hem naar welke kapper ga je eigenlijk. Je haar ziet er namelijk zo goed uit altijd heel verzorgd. hij had ook nog altijd de mooiste overloop die zeer professioneel gezet werden. Iedereen in de groep was altijd jaloers op zijn haar. Vandaar dat ik dus graag wilde weten waar hij dit gedaan had. Na dat hij me dit vertelde ben ik gelijk opzoek gegaan naar de kapper.

De zoektocht op het internet!2

Toen ik weg ging bij mijn vriend ben ik gelijk op het internet gaan zoeken. Ik gebruikte zoekwoorden als barbershop Rotterdam aanzien ik graag wilde weten waar de kapper zich bevond en wat het telefoonnummer is. Die vond ik dus en ik besloot meteen te bellen voor de volgende dag. Ik kon meteen langskomen ze ontvingen me heel goed ik kreeg een lekker kopje koffie en binnen 5 minuten kon ik al geknipt worden. Als jij dus van plan bent om een betere kapper te zoeken dan raad ik het je zeker aan om eens contact op te nemen met deze zaak!