dennis provans

Een juiste lifestyle kiezen doe je zo!

Hebben jullie Snackmobiel.nl al eens gezien?

snackmobiel

snackmobiel

Leuk bedrijf

Hebben jullie al eens op Snackmobiel.nl gekeken? Snackmobiel.nl is een hartstikke leuk bedrijf dat een briljant concept heeft bedacht! Als een soort rijdende cafetaria, komen zij op verzoek overal in het land! Dat kan zijn als jij snacks beschikbaar wilt hebben op een feestje, een grote barbecue hebt bijvoorbeeld, of als jij de mannen van de verbouwing wilt bedanken met patat en een snack. Het concept is erg leuk, want op deze manier heb jij de cafetaria in je achtertuin. En blijft het persoonlijk, want hij is natuurlijk niet voor iedereen beschikbaar!

snackmobiel

Goed idee!

Wil je lekker Nederlands eten op een feestje bijvoorbeeld? Dan zijn patat en snacks wel een handige oplossing. Bij Snackmobiel.nl kun je een afspraak maken over hoeveel snacks er beschikbaar zijn en/of dat je onbeperkt patat hebt bijvoorbeeld. Er is voor ieder wat wils, dus met een beetje extra budget heb je er ook een blikje fris bij bijvoorbeeld! Ik stel jullie voor eens contact op te nemen met Snackmobiel.nl en te bespreken wat de opties voor jullie feest of andere gelegenheid zijn. Wij hebben erg genoten van de aanwezigheid van Snackmobiel en natuurlijk ook heerlijk gegeten. De mensen die er werken zijn erg vriendelijk en hebben ons een goed avondje vermaakt! Iedereen had het naar zijn of haar zin en al met al was het een zeer gezellige bedoening.

Wat vinden jullie ideaal om te eten te regelen op feestjes? Zelf sta ik niet graag lang in de keuken, dus wie heeft nog meer oplossingen?