dennis provans

Een juiste lifestyle kiezen doe je zo!

Ik wil ook een Snackmobiel.nl!

snackmobiel.nl

Een tijdje geleden ben ik op het internet een super leuk concept tegen gekomen. Per abuis zag ik Snackmobiel.nl staan en dat wekte toch wel mijn interesse. Dat het hier niet ging om een telefoon, dat had ik al wel begrepen. Maar een rijdend voertuig met lekkernijen? Daar moest ik meer van weten! Natuurlijk bekijk ik de website eens goed en al snel wist ik dat dit is wat ik wil! Voor elk soort partij is dit een leuk concept. Het is namelijk inderdaad een rijdende cafetaria! Hier kun jij dus patat en lekkernijen uit de frituur bestellen, op jouw eigen feestje. Je moet hem dus wel vooraf bestellen. Waar ik ook achter ben gekomen is dat je vooraf een afspraak maakt over wat er geserveerd kan worden. Zo heb je bijvoorbeeld de keuze uit 1 patatje per persoon, of juist onbeperkt frites. Heerlijk! Ook de bittergarnituur komt in verschillende soorten en maten. Door vooraf afspraken te maken, weet jij direct wat de kosten zijn en kom je nooit voor verrassingen te staan.

snackmobiel.nl

Ik wil het!

Ik ben dol op eten, dat mag wel duidelijk zijn. Voor mijn verjaardag heb ik besloten dat ik ook een Snackmobiel.nl wil. Dit jaar wilde ik mijn verjaardag toch al groots gaan vieren. Dan mag zo’n bijzondere wagen toch niet ontbreken! Een frietwagen in mijn eigen tuin, hoe gaaf is dat! Ik moet nog even contact opnemen en de details doorspreken, maar als het lukt, dan staat deze cafetaria straks achter mijn huis.

 

snackmobiel.nl