dennis provans

Een juiste lifestyle kiezen doe je zo!

Iedereen moet zijn macbook adapter eens vervangen

logo (2)Het maakt absoluut niet uit hoe lang je een macbook hebt maar het is uiteraard wel raadzaam om zo tijdig mogelijk je macbook adapter te vervangen. Hiermee heb je de garantie dat je altijd plezier zult beleven met je macbook zonder dat je zonder batterij komt te zitten. Ikzelf baalde voor enkele weken geleden ook enorm, mijn adapter deed het niet meer terwijl ik iets belangrijks moeste invoeren op mijn macbook. Via de gewone computer is voor mij niet handig aangezien ik op de macbook alle gegevens had staan. Balen natuurlijk ik wist niet waar ik zo snel een nieuwe adapter kon krijgen.

apple_magsafe_verlengkabel

Het internet gevonden op de gewone computer.

Doordat ik uit ergernis op mijn gewone computer ben gaan zitten kreeg ik een ingeving. Mijn gedachtes waren op dat moment verder als dat ikzelf was, het internet! Daar werd vast en zeker wel een macbook adapter aangeboden voor een lage prijs. Bij mijn zoektocht naar een adapter ben ik terecht gekomen op de website van Bizzix.nl en eigenlijk niet meer weggegaan. Voordelige prijzen wat je niet merkt in het product! Ik heb er gelijk voor gezorgd dat ik 2 adapters bestelde, wilde niet nog een keer voor deze verrassing komen te staan! 

apple-magsafe-oplader-45-watt_3