dennis provans

Een juiste lifestyle kiezen doe je zo!

Kent u het geweldige comfort van Leguano schoenen

Mijn vrouw werkt alweer een jaar in de horeca, leuk, maar zwaar werk. Vaak komt ze laat in de avond thuis, en ploft ze op de bank neer, klagend van veel pijn in haar voeten. Zo goed als ik dan ben geef ik haar een voetmassage, meestal verlicht het de pijn in haar voeten. Nu had ze van een collega gehoord dat er speciale schoenen te koop zijn, lijkt net dat je op blote voeten loopt, maar toch beschermen deze je tegen bijvoorbeeld glas op de grond, de naam van deze schoenen zijn Leguano. Deze schoenen geven je een vrij gevoel, geen pijnlijke voeten meer door knellende schoenen, er zit ook een antislip zool onder, wat je in een restaurant zeker moet hebben, de keukenvloer kan wel eens glad zijn. Mijn vriendin heeft nu ook een paar Leguano schoenen besteld, in de hoop dat ze geen last meer van haar voeten krijgt.  relax-zwart

Echt geweldig, geen pijnlijke voeten meer

Inmiddels heeft mijn vriendin haar schoenen al ruim een week in gebruik. In het begin was het wel wennen omdat het echt lijkt alsof je op blote voeten loopt. Maar sinds ze deze schoenen aan heeft hoor ik haar niet meer klagen over pijn in haar voeten als ze thuis komt. Ik hoor haar alleen maar zeggen had ik deze schoenen maar eerder gehad, dan had ik tenminste geen pijn in mijn voeten. Zelf zit ik er ook over te denken om deze schoenen aan te schaffen, niet alleen zien ze er leuk uit, ook ik heb vaak last van mijn voeten. logo_softshoes-hires-e1452611864204