dennis provans

Een juiste lifestyle kiezen doe je zo!

Red Rag sneakers voor het sporten

Onlangs heb ik voor het sporten Red Rag sneakers aangeschaft. Sinds ik deze schoenen heb wil ik echt nooit meer wat anders. Wat voelen deze heerlijk aan zeg. De sneaker wat ik heb aangeschaft is ontwikkelt in samen werking met nationale Nederlandse handbalteam. Hij heeft een gouden kleur en heeft veters en een ritssluiting. De zool is gemaakt van rubber, wat het glijden voorkomt. Als jij deze schoenen aan hebt, wil jij de schoen eigenlijk niet meer uitdoen. Jij kunt naast de sport handbal, deze schoen ook voor andere sporten gebruiken. Ook zijn ze hip om er gewoon als dagelijks mee te lopen onder een jeans.

Bij een goede zaak gekocht

Deze sneakers van het merk Red Rag heb ik aangeschaft bij: Van Bommel schoenmode in Breda. In deze winkel had ik deze mooie schoenen gepast op aanraden van de medewerker. Ik was gelijk heel erg enthousiast over deze sneaker. Deze moest ik gewoon kopen. Wanneer jij niet in de buurt van Breda woont, dan kan jij ook de schoenen aanschaffen via de website van deze onderneming. Deze winkel verkoopt ook andere merken schoeisel. Jij moet echt eens op de website kijken hoe groot het assortiment is. Er is voor iedereen wel iets moois te vinden.