dennis provans

Een juiste lifestyle kiezen doe je zo!

Kliniek Veldhoven heeft mij goed geholpen

Kliniek Veldhoven

Ik wilde al een tijdje een haartransplantatie ondergaan en heb vorige maand bij Kliniek Veldhoven toch maar de stap genomen. Sinds ik een jaar of 25 oud ben, begint mijn haar
kliniek velthovenal uit te vallen. Ik was hier altijd al bang voor, vooral omdat mijn vader en opa ook al vroeg kaal begonnen te worden. Het begon met de haargrens die naar achter trok en daarna werd ik ook bovenop steeds wat kaler. Ik vind een kaal hoofd niet mooi bij mezelf staan, dus ik had al vaker gekeken naar de mogelijkheden. Een pruik vond ik sowieso geen optie omdat dit er vaak erg nep uit ziet. Dus ben ik maar op gesprek gegaan om nog meer informatie te vragen.

kliniek velthovenIk voelde me welkom

Toen ik bij Kliniek Veldhoven binnen kwam, werd ik meteen hartelijk ontvangen. Het was duidelijk dat ze echt probeerde me op mijn gemak te laten voelen. Ik vond dit erg prettig, vooral omdat ik best wel zenuwachtig was. Niet perse zenuwachtig voor de behandeling zelf, maar vooral voor het eindresultaat.

Het resultaat

Nadat het gebeurd was, heb ik nog een aantal dagen last gehad van een hele gevoelige hoofdhuid. Gelukkig trok dit snel weg en kon ik optimaal genieten van het resultaat. Het is zo onwijs mooi geworden, ondanks dat de haren nu nog vrij kort zijn. Over een tijdje ga ik weer terug voor controle, maar ik kan het nu al aan iedereen aanraden! Het zorgt voor zoveel meer zelfvertrouwen en je zit lekkerder in je vel.