dennis provans

Een juiste lifestyle kiezen doe je zo!

Lederen eetkamerstoelen: stoer en met karakter!

Ben je op zoek stoere leren eetkamerstoelen? Dan heb ik de perfecte tip voor je! Ga eens voor het materiaal leer. Leer heeft erg veel mogelijkheden en past in vrijwel elk interieur. Zo kan leer een heel stoere uitstraling hebben maar het kan ook juist heel chique staan.

Stoer

Doordat het leer van de Home Zagreb Cognac Rosi Leder de look gekregen heeft van oud leer, heeft hij een prachtige doorleefde uitstraling. Deze stoere industriële look wordt nog versterkt door het stalen buizenframe. Ook de vormen van de buizen, met name de puntige hoeken bij de armleuningen en op de hoeken bij de vloer, dragen bij aan zijn stoere karakter. Ook het patroon in de stoffering is erg karakteriserend voor deze stoel.

Chique

Het gladde, donkere leer van de Home Sascha Zwart Cerato Leder geeft deze eetkamerstoel een erg deftig uiterlijk. De speelse afwerking geeft hem iets jongs en de houten pootjes maken dat hij gemakkelijk blend met de rest van je interieur. Deze stoel zal niet snel uit de toon vallen in een klassiek, volwassen interieur. Zijn statige ontwerp en prettige zitcomfort maakt dat u van hem zult gaan houden!

Origineel

Ook kun je kiezen voor een kleurtje! Dit maakt de stoel opvallender en speelser. Bij de Flynn Vera Blauw PU is er voor gekozen om te werken met hoogwaardig kunstleer (PU) met een ruwe afwerking, hierdoor behoudt de stoel zijn stoere karakter. Door de kleur zal hij erg gezellig staan in uw interieur, een beetje kleur is natuurlijk altijd fijn!

Bovenstaande stoelen heb ik allemaal gevonden op Yels.nl, een erg leuke en inspirerende website als je op zoek bent naar nieuwe eetkamerstoelen. Ik zou zeggen, neem er snel een kijkje! Wie weet valt uw oog op zo’n mooie lederen stoel of vindt u een ander pareltje uit hun assortiment toch nog iets mooier!