dennis provans

Een juiste lifestyle kiezen doe je zo!

Leerzame puppy boeken

An adorable puppy sits in a bright, colorful garden setting.

Een nieuw maatje in huis? U wilt deze natuurlijk het beste leven geven en zo goed mogelijk voor hem zorgen. Een van de dingen die u moet doen wanneer u een hond aanschaft is een hondenverzekering afsluiten maar ook een puppycursus is zeer handig! Bij deze puppy cursus krijgt u meestal zeer leerzame puppy boeken en online video’s. Op deze manier zorgt u ervoor dat uw puppy een erg fijn leven krijgt!

Waarom moet u kiezen voor een puppycursus?

Wanneer u kiest voor de puppycursus van 123 tinki, kunt u er zeker vanuit gaan dat u een van de meest uitgebreide puppycursussen gaat doen die er bestaat in Nederland. Wanneer u deze cursus aanschaft, dan krijgt u verschillende leerzame puppy boeken toegestuurd en u krijgt ook nog eens toegang tot de online puppycursus trainingsvideo’s. Deze video’s en leerzame puppy boeken zijn ontwikkeld door erkende honden experts. Veel mensen raden deze cursus aan en ook op het internet zijn vele positieve reacties over 123 Tinki te vinden. Elke dag zijn er weer mensen die vertrouwen op de meest uitgebreide puppy cursus van Nederland. Wanneer u start met de cursus zult u verschillende boeken ontvangen waarin alle vragen staan uitgelegd die u kunt hebben in de eerste 180 dagen van het leven van uw puppy. Naast de standaard boeken, krijgt u er nu ook 4 extra boeken als een bonus bij, uw hele leven toegang tot puppy experts voor persoonlijk advies maar ook heel veel korting! Uw puppy opvoeden wordt nu geen probleem meer met de cursus van 123 Tinki. Daarnaast is het ook erg fijn dat u nergens toe verplicht bent. U kunt de cursus namelijk altijd opzeggen door de 100% niet goed geld terug garantie! Ga snel naar de website om alle informatie over deze puppycursus te lezen.

An adorable puppy sits in a bright, colorful garden setting.

De afgelopen jaren hebben de experts van 123 Tinki uitgebreid onderzoek gedaan onder meer dan 10.000 verschillende hondeneigenaren. Ze wilde graag weten wat de 7 meest voorkomende problemen zijn waar puppy eigenaren tegenaan lopen. Deze problemen hebben de experts verwerkt in de cursus en hebben ze extra veel aandacht aan besteedt zodat het geen last voor u gaat worden. Zo zijn puppy’s vaak bang voor de bench of hebben ze gedragsproblemen zoals bijten of binnenshuis plassen. Het kan daardoor gebeuren dat u erg onzeker wordt hierover en moeilijker gaat slapen. Dit is natuurlijk niet de bedoeling en totaal niet nodig!

De puppycursus zorgt voor een gelukkig leven voor uw hond maar geeft u tegelijkertijd ook rust.

Over de experts van 123 Tinki

De cursus ‘ de eerste 180 dagen met uw puppy’  is de meest uitgebreide cursus van 123 Tinki. hier staat alles in wat u moet weten in de eerste 180 dagen van uw puppy. Mocht u dan toch nog vragen hebben, kunt u altijd terecht bij een van de honden experts. Zij zullen uw vraag zo spoedig mogelijk beantwoorden. Naast de boeken die u thuisgestuurd krijgt, heeft u ook recht op de online training video’s die de experts van 123 Tinki hebben gemaakt.