dennis provans

Een juiste lifestyle kiezen doe je zo!

Leuk huis kopen Spanje om mijn vakanties in door te brengen!

Spanje is altijd al mijn favoriete vakantieland geweest, dus toen ik een erfenis had gehad, aarzelde ik niet langer en wilde ik een tweede huis kopen Spanje via Puurspanje! Normaal huurde ik altijd een huisje of boekte ik een hotel, maar een eigen huis in Spanje leek me ook wel een goed idee. Op deze manier zou ik er zelf in kunnen zitten wanneer ik wil en kan ik het de rest van het jaar lekker verhuren en extra inkomsten genereren.

Groot aanbod en goed ondersteuning

Puurspanje heeft mij echt heel goed geholpen met het vinden van een mooi huisje in Andalusia, mijn favoriete provincie in Spanje. Dit familiebedrijf spreekt namelijk gewoon Nederlands en heeft al jarenlang ervaring met mensen helpen die een huis kopen Spanje. Ze hebben een enorm breed aanbod op hun website en hebben koophuizen door heel Spanje. Toen ik mijn droomhuisje had gezien op de site, heb ik meteen gemaild om te vragen of ik een bezichtiging kon inplannen. Puurspanje hield daarbij rekening met mijn agenda en stemde dit af met de verkoper van het huis in Spanje. Direct na het bezichtigen van het huis wist ik het meteen zeker: dit huis wilde ik! De aankoop van dit huis ging erg vlot dankzij de goede ondersteuning van Puurspanje en inmiddels ben ik een trotse bezitter van een prachtig appartement aan de Costa del Sol.