dennis provans

Een juiste lifestyle kiezen doe je zo!

Leuke muursticker gekocht

Al een geruime tijd wilde ik een leuke muursticker zien te vinden. Alleen is het probleem dat ik het tot op heden maar niet heb kunnen vinden in de stad. Meerdere malen heb ik in de stad gezocht en uiteraard een paar gevonden. Echter vond ik de kosten hiervoor te hoog waardoor ik ervoor heb gekozen om dit online te gaan zoeken.

Vanaf het moment dat ik via het internet ben gaan zoeken kwam ik terecht bij diverse bedrijven. Meerdere leuke teksten en afbeeldingen gevonden wat wij op de muur konden plakken. Uiteindelijk heb ik ervoor gekozen om op de website van plakhetzelf.nl verder te kijken. Hier had ik meerdere leuke stickers gevonden welke onwijs goed zouden passen in onze woonkamer.

Uiteindelijk besteld

Ik had nog wel even getwijfeld of dat ik dit ook daadwerkelijk wilde bestellen. Stel dat het toch niet past of dat ik het niet op de muur krijg? Diverse vragen stelde ik mijzelf waardoor uiteindelijk mijn vriendin ervoor heeft gekozen om het gewoon te bestellen. Als je het niet besteld en het test, dan zal je het nooit weten hoe dat de kwaliteit is. Hier moest ik haar gelijk ingeven waardoor wij samen een keuze hebben gemaakt en een muursticker zijn gaan bestellen. Dankzij de snelle levering van dit bedrijf hadden wij onze bestelling diezelfde week nog in huis. Zelfs het plakken verliep soepel!