dennis provans

Een juiste lifestyle kiezen doe je zo!

Mijn huis te koop in Costa Blanca

puurspain logo

villaEen aantal jaar geleden heb ik een huis laten bouwen in Costa blanca. Van de aankoop heb ik nog steeds geen spijt, omdat ik het met veel winst kan verkopen. Helaas bezoek ik Costa Blanca niet meer zo vaak als voorheen en daarom leek het mij een goed idee om een nieuw vakantie huis te kopen in een ander land.

Verkopen

Het huis wilde ik eerst zelf verkopen een daarom had ik het huis te koop gezet als “huis te koop Costa Blanca“. Er kwamen helemaal geen reacties en daarom had ik besloten om een echte makelaar in te schakelen.

De makelaar was van Puurspanje en op het internet had ik heel erg veel goede dingen gelezen over dat bedrijf. Nadat ik contact had opgenomen werden er een aantal afspraken gemaakt. Het huis is getaxeerd en de makelaar ging aan de slag.

Mijn huis stond weer te koop in Costa Blanca en week later waren er al een aantal bezichtigingen. De biedingen begonnen en uiteindelijk had de hoogste bieder gewonnen. Het huis werd voor een veel hogere prijs verkocht dan ik in eerste instantie had verwacht!

Binnen no time was het huis verkocht en daarom kon ik mij gaan concentreren op het zoeken van een nieuw huis. Dezelfde makelaar heb ik ingeschakeld om mij aan een nieuw huis te helpen.

Over een week heb ik twee bezichtigingen en ik ben benieuwd. Op de foto’s zag alles er goed uit en ik hoop dat het net zo goed bevalt als in het echt!