dennis provans

Een juiste lifestyle kiezen doe je zo!

Op zoek naar een groepscamping

Op zoek naar een groepscamping? De Gijzel in Helvoirt is een geschikte groepscamping voor een gezellig familieweekend of een vriendenuitje. Op onze minicamping ontsnap je aan de drukte en kom je tot rust in de natuur. Geniet hier van het weidse uitzicht over de landerijen, maak ontspannen wandel- of fietstochten door de bosrijke omgeving of maak kennis met de Brabantse gasvrijheid in een van de gezellige dorpjes.

Groepscamping de Gijzel is van alle gemakken voorzien

Groepscamping de Gijzel is van alle gemakken voorzien. Het terrein heeft een goed onderhouden grasveld met ruime staanplaatsen. Bovendien beschikt de camping over tal van faciliteiten, zoals een recreatiezaal, speelweide, korf- en voetbalveld, jeu de boules banen en twee dierenweides. De sanitaire ruimte is modern ingericht en ook geschikt voor minder valide personen en rolstoelgebruikers.

Dé ideale groepscamping voor natuurliefhebbers

Camping de Gijzel is dé ideale groepscamping voor natuurliefhebbers. De camping ligt midden in de natuur en wordt omgeven door bosrijke gebieden, mooie dorpen en Brabantse landerijen. Onze camping ligt aan de rand van Nationaal Park de Loonse en Drunense Duinen. Je vindt hier grote zandvlaktes, afgewisseld met heide en bossen. Maak lange wandelingen door het park of geniet er van een ontspannen fietstocht.

Genoeg te beleven op onze groepscamping

Ook voor kinderen en gezinnen valt er genoeg te beleven op onze groepscamping. De camping ligt vlakbij diverse speeltuinen, zwembaden en attractieparken, zoals Safaripark De Beekse Bergen en de Efteling. Wil je kennismaken met de Brabantse gastvrijheid op onze leuke camping? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie.