dennis provans

Een juiste lifestyle kiezen doe je zo!

Retinol

Retinoïden is de verzamelnaam voor alle soorten vitamine A die er zijn. Vitamine A is een ingrediënt dat niet mag ontbreken in anti-age producten. In de jaren 80 werd namelijk ontdekt dat deze vitamine de huid zichtbaar verjongt. Maar naast het verjongen van de huid, is het ook een hele goede acnebestrijder. Al met al een geweldig ingrediënt dus!

Het merk Retinol is zich bewust van de geweldige werking van vitamine A. Retinol biedt verschillende producten aan voor de oudere en ouder wordende huid. De producten houden de huid jong en bieden een goede bescherming. Bescherming is essentieel om een jonge huid te behouden en te krijgen. Schadelijke invloeden van buitenaf zoals luchtvervuiling en uv-straling versnellen het huidverouderingsproces. De crèmes van Retinol beschermen je huid tegen deze negatieve invloeden. Maar naast beschermend, zijn de producten ook verzorgend. Ze herstellen de beschadigde huid en maken deze weer zacht, glad en jong.

De bestseller van het erkende huidverzorgingsmerk is de Retinol Day Cream With Spf 20. Dit is een luxe dagcrème die de natuurlijke productie van collageen in de huid stimuleert. De crème is niet vet en bevat ook nog eens een spf-factor zodat je huid beschermd is tegen de schadelijke stralen van de zon. Natuurlijk is de crème voorzien van Vitamine A. Daarnaast is het ook verrijkt met Vitamine C, aminozuren, homosalaat en vitamine E. De crème helpt de tekenen van huidveroudering te verminderen en het verlies van dichtheid en elasticiteit te voorkomen.

Ook een erg fijn product van Retinol is haar Eye Gel. Deze verkoelende gel voor de ogen zorgt voor een vermindering van wallen en donkere kringen. De gel biedt een intense hydratatie waardoor de huid een frisse oppepper krijgt. Ook minimaliseert het fijne lijntje dankzij werkzame stoffen zoals vitamine A en glycerine.

Tot slot is het Retinol Anti-Aging Sheet Mask een product om in de spotlights te zetten. Dit intensief voedende masker vermindert zichtbaar fijne lijntjes en rimpels. Dankzij de werkzame stoffen wordt de huidstructuur verbeterd, irritaties gekalmeerd en wordt de huid gevoed, gehydrateerd en beschermd.

Geloof jij ook in de kracht van vitamine A en de kracht van Retinol? Bestel de anti-age producten van het erkende merk altijd voordelig en gemakkelijk bij Beautyfashionshop, jouw online beautyspecialist. Hier geniet je van een snelle levering en de beste aanbiedingen. Ook onze service is uitstekend. Bij vragen over Retinol of een specifiek product kan je altijd contact met ons opnemen. Onze specialisten voorzien je graag van persoonlijk advies en beantwoorden al je vragen.