dennis provans

Een juiste lifestyle kiezen doe je zo!

Snurkpagina.nl is dé site waar je moet zijn als je apneu hebt

Snurkpagina.nl is een site waar mensen die last hebben van apneu terecht voor informatie en ook een oplossing. Vooral het laatste moet echt even onder de aandacht worden gebracht. Het hebben van een slaapstoornis is erg vervelend en daarom ben ik eens uit gaan zoeken wat ik moet doen om hier mee om te leren gaan. Ik heb al een flinke tijd last hiervan maar nadat ik ben gaan samenwonen zijn de klachten dagelijks van mijn partner en krijgen we er soms zelfs ruzie door. Ik kan er niets aan doen roep ik dan. Maar na de zoveelste discussie ben ik achter internet gekropen om op zoek te gaan naar een oplossing. 

Zowel ik als mijn partner zijn zeer tevreden

Gelukkig vond ik Snurkpagina.nl, en hier ontdekte ik de MRA, dit is een beugel die je in de nacht kan dragen en doordat de beugel je onderkaak naar voren duwt, komt je luchtpijp vrij en kun je weer goed ademhalen. Ook de adem- stops zijn dan weg, deze kunnen namelijk een schade aanbrengen aan je gezondheid. En mijn partner? Die is misschien wel net zo blij als ik. Want nu kunnen wij allebei weer lekker slapen en ’s morgens weer fit opstaan. Voor mij doet de MRA meer dan alleen een goede nachtrust, ook voel ik mij overdag echt een stuk beter.