dennis provans

Een juiste lifestyle kiezen doe je zo!

Tip: zelf je laptop samenstellen

btoToen ik voor mijn werkzaamheden een goede computer nodig had, een op goede presentaties in te maken en bovendien op te kunnen tonen aan potentiële kopers of huurders, besloot ik het nuttige met het aangename te combineren. Zelf laptop samenstellen leek mij een bijzonder goed idee in dezen, omdat ik een fervent gamer ben en ik ook op dat terrein maar al te graag enkele handige functies toevoegde aan mijn eigen notebook.

Op maat gemaakte notebooks

Zelf je eigen laptop samenstellen is het uitgangspunt van de firma BTO, onder de paraplu van N4ALL BV, een notebookfabrikant. Wat je bij hen bestelt, wordt altijd pas in productie genomen zodra al je wensen doorgegeven zijn – en adviseren over je wensen kunnen zij als de allerbeste. Ik heb veel gehad aan het professionele advies van BTO en ben ze zeer erkentelijk voor de goede computer die ik nu heb. Ik combineer het zakelijke gebruik van de laptop goed met het privégebruik dat ik ervan heb, dat is echt geen probleem. Op beide terreinen kon ik een snel werkende high performance laptop goed gebruiken en ik ben dan ook zeer blij met mijn keuze. Hieronder heb ik een model geplaatst dat BTO al aanbiedt via de webshop, en dit is de goedkoopste, voor slechts 772 euro.

16

Zoals je ziet zit er een heel aantal functies al op deze laptop, maar je kunt ‘m altijd nog uitbreiden met wat je dan ook maar wilt. De huidige configuratie die erop zit kan dan weer volkomen verdwijnen en je kunt je eigen stempel erop drukken met keuzes voor videokaarten, processors, het besturingssysteem en dergelijke. De afbeelding hieronder laat dus enkel de samenstelling zoals die voor 772 euro te krijgen is zien.

15