dennis provans

Een juiste lifestyle kiezen doe je zo!

Veiliger dankzij opleiding ploegleider BHV

Opleiding ploegleider BHV

Een van mijn werknemers volgt deze week de opleiding ploegleider BHV. Zelf heb ik deze ook ooit gevolgd, maar ik wil minder gaan werken. Om die reden vind ik het belangrijk dat iemand anders mijn rol kan vervullen, mocht er ooit een situaties optreden waarbij dat noodzakelijk is. Daar hopen we natuurlijk niet op, maar voorkomen is beter dan genezen.

Veiligheid staat vooropOpleiding ploegleider BHV

De opleiding die mijn toekomstige ploegleider BHV volgt is van G4S Veiligheidstrainingen. Deze heb ik zelf dus ook gedaan en ik was daar onwijs tevreden over. Je leert heel veel dingen waar je zelf niet snel op zou komen. Vooral het stuk over communicatie in noodsituaties is naar mijn idee erg nuttig geweest. Ik heb het gelukkig nog nooit in de praktijk hoeven brengen, maar het is toch erg belangrijk om te weten.

Korte tijdOpleiding ploegleider BHV

Ik vind het, als werkgever, erg prettig dat het maar 5 dagen duurt. Hierdoor hoef ik hem niet te lang te missen en kan hij snel weer door met zijn werkzaamheden. Ook is het voor hemzelf fijn dat het hier in de buurt is. Hij hoeft niet langer te reizen dan hij normaal naar ons kantoor doet. De kosten zijn naar mijn idee precies goed, je krijgt echt waar je voor betaalt. Als het duurder zou zijn, zou ik het alsnog doen want het is gewoon van levensbelang. Ik zou iedere werkgever en werknemer aanraden om eens op de website te kijken voor nog meer informatie! Daar kun je ook contact opnemen, mocht je nog vragen hebben.