dennis provans

Een juiste lifestyle kiezen doe je zo!

Een heerlijke massage Abcoude

De laatste tijd heb ik nogal veel last van spanning hoofdpijn. Dit komt vooral van mijn schouders en nek vandaan en besloot dus om opzoek te gaan naar een masseur. Door op het internet massage Abcoude in te typen, kwam ik terecht op de website van Sportmassage Uithoorn. Doordat ik de website helemaal bekeek en de tarieven zag die dit bedrijf vroeg voor een uurtje ontspanningsmassage, besloot ik om een afspraak te maken. Deze afspraak kon ik gemakkelijk en snel online maken, zo kon ik de tijd en dag bepalen. Al snel kreeg ik via mijn E-mail een afspraak bevestiging. Ik kon nu al niet wachten op mijn behandeling.

massage Abcoude

Weer een afspraak gemaakt

De massage in Abcoude was heerlijk en een echte aanrader. Bij binnenkomst van deze onderneming, werd ik meteen vriendelijk geholpen door een medewerkster van dit bedrijf. Omdat ik iets te vroeg was bij Sportmassage Uithoorn, werd er mij een kopje koffie aangeboden. Na tien minuten werd ik naar de behandelkamer gebracht en mocht ik op de tafel plaats nemen. De medewerkster die mij behandelde, voelde meteen dat ik inderdaad helemaal vast zat. Deze medewerkster deed haar vak echt goed en de massage was inderdaad erg ontspannen. Ik voelde mijn hoofdpijn langzaam wegtrekken en daar voor ging ik natuurlijk naar deze onderneming naartoe. Omdat ik zo tevreden ben, heb ik meteen een  nieuwe afspraak gemaakt. Volgende week mag ik weer een heerlijke massage ondergaan bij dit bedrijf. Voor de prijs hoef ik het niet te laten en voor mij zelf is het echt beter. 

massage Abcoude