dennis provans

Een juiste lifestyle kiezen doe je zo!

Een schaamlipcorrectie maakt het mooier, aldus mijn vrouw

Een schaamlipcorrectie maakt het mooier?

Mijn vrouw is wat dat betreft erg onzeker als het om haar eigen lichaam gaat. Ze staat dan ook niet graag voor de spiegel, en onze seksuele intimiteit gebeurd in het donker. Iets wat ik vreselijk vind aangezien ik mijn vrouw echt prachtig vind en dit ook graag bekijk. Zo kwam ze van de week overstuur naar mij toe dat ze last had in haar schaamstreek. Ik als man zijnde heb daar al helemaal geen verstand van waardoor we naar de huisarts zijn gegaan. Bij de huisarts moest mijn vrouw zich dan ook uitkleden zodat zij het kon bekijken. Ik ben maar uit fatsoen even weggelopen aangezien ik wist hoeveel moeite het kost voor mijn vrouw om zich uit te kleden.

1

Kliniek inschakelen

Uiteindelijk kon ik weer terug naar binnen komen waar we de uitslag te horen zouden krijgen. Hieruit bleek dat mijn vrouw haar schaamlippen te lang zijn geworden, waarschijnlijk wegens de bevalling. Dit geeft ook de klachten bij haar wat mij natuurlijk zeer doet. Je eigen vrouw pijn zien hebben is niet bepaald prettig. Gelukkig wist de huisarts een goede kliniek waar we terecht konden om geholpen te worden.

schaamlip

Bij Kliniek Veldhoven werd dan ook vrijwel meteen een afspraak gemaakt. Tijdens deze afspraak moest mijn vrouw zich weer uitkleden wat overigens deze keer wat gemakkelijker ging. Daar is dan ook de uiteindelijke afspraak gemaakt om deze correctie te ondergaan. Volgens mijn vrouw: schaamlipcorrectie maakt het mooier en het geeft een hoop minder klachten!