dennis provans

Een juiste lifestyle kiezen doe je zo!

Heerlijk die Alqvimia!

olie

AlqvimiaIk had een tijdje last van een droge huid en daar is gelukkig verandering in gekomen. Ik heb namelijk kennis leren maken met Alqvimia. Dit is een merk dat aangeboden wordt door Bodyfitwebshop. Dit merk biedt verschillende olies en zalfjes aan die ervoor zorgen dat jou huid perfect is.

Ik had dus erg veel last van een droge huid en daar wilde ik wat aan doen. Een vriendin van mij heeft vaak leuke tips op dit gebied. Zij verzorgd zichzelf erg goed en daarom vroeg ik haar om advies. Zij vertelde me toen dat ik eens een kijkje moest nemen op de website van Alqvimia. Dit merk biedt volgens haar de beste olie aan en dit moest ervoor zorgen dat mijn huid minder droog zou zijn. Toen ik thuiskwam besloot ik daarom om snel een kijkje op de website te nemen. Hier kwam ik de olie inderdaad tegen en deze bestelde ik voor een leuke prijs. Ik hoopte echt dat ze gelijk had want ik wilde echt van die droge huis af.

Alqvimia olieEindelijk geen droge huid oliemeer!

Mijn aankoop kwam binnen en ik besloot meteen om me in te smeren. Ik heb dit nu een aantal dagen gedaan en mijn huid begint een stuk soepeler te worden. Ik ben dus bijna van me droge huid af en daar ben ik erg blij mee. Mijn vriendin heeft me dus een goede tip gegeven en ik geef deze tip graag door aan jullie.