dennis provans

Een juiste lifestyle kiezen doe je zo!

Ik ga op vakantie naar de Malediven!

ik ga op vakantie naar de malediven

Eindelijk

Ik ga op vakantie naar de Malediven en ik heb er onwijs veel zin in. Het was al een tijdje een droom van me om  daar naartoe te gaan en nu is het eindelijk zover. Toen ik student was wilde ik er graag naartoeik ga op vakantie naar de malediven en kon ik het niet betalen, daarna kreeg ik kinderen en leek het me niet handig. Inmiddels zijn die ook het huis uit en kan ik samen met mijn man rustig van onze vakantie genieten op dit prachtige eiland. We gaan ernaar toe om puur te genieten van de rust en mooie omgeving. We willen lekker bruin worden, maar ook veel dingen zien. Zo heb ik gehoord dat je daar zelfs schildpadden kunt zien als je gaat snorkelen, daar kijk ik ook erg naar huis. 

ik ga op vakantie naar de maledivenOnline geboekt

Ik ga op vakantie naar de Malediven en dat hebben wij online geboekt bij Silk Travel. Dit is een reisorganisatie met alleen maar prachtige accommodaties. Niet alleen waar wij naartoe gaan maar bijvoorbeeld ook Thailand, Ibiza en een hele hoop andere bestemmingen. Het is een stuk makkelijker dan tussen al die honderden Google resultaten op zoek gaan naar iets wat bij jou past. Voor vakanties met kinderen kun je er overigens ook perfect terecht want ze houden met al je wensen rekening. Ook hebben ze regelmatig aanbiedingen op de website staan die ik zeker in de gaten zou houden. Wij gaan onze volgende vakantie zeker weer hier boeken! Echt een aanrader als het gaat om vakanties.