dennis provans

Een juiste lifestyle kiezen doe je zo!

Motorzaak Baarn voor uw motorfiets

Ik had een tijdje geleden een motorfiets aangeschaft. Ik had de motorfiets aangeschaft bij Van Heerdt en Verbeek motoren. Motorzaak Baarn heeft een groot assortiment aan motors. De werknemers van de Motorzaak Baarn hielpen mij goed op weg om de juiste keuze te maken. Uiteindelijk koos ik voor een Ducati motorfiets. Ik had mijn oude motorfiets ingeruild en kreeg een flinke prijsverlaging. Wat ik ook heel fijn vond is dat ik gespreid kon betalen en dus niet in een keer het totale bedrag hoefde te betalen. Ik was zeer tevreden met mijn nieuwe motorfiets. Op een dag wilde ik naar het buitenland reizen met mijn motor. Ik ging naar Van Heerdt en Verbeek motoren en vroeg of ze mijn motor konden checken voor eventuele mankementen. De werknemers waren zeer vriendelijk en wilden het gelijk voor me doen. Ze waren alle delen van mijn motor afgegaan en vonden geen mankementen. Mijn motor was klaar om op reis te gaan.

Uitstekend

Ik pakte mijn laatste spullen in en stapte op mijn Ducati motorfiets. Binnen een paar uur heerlijk gereden te hebben was ik op mijn eindbestemming. Ik had erg genoten van mijn heenreis. In het buitenland had ik nog plezier met mijn motor, zonder enkele problemen. De terugreis, waar ik flink op de gas ging was ontzettend leuk! In Nederland aangekomen belde de motorzaak en vroeg hoe mijn reis was verlopen. Ik was hun zeer dankbaar en geniet van elke zorgeloze kilometer. Met vijfentwintig jaar lang ervaring is het het betrouwbaarste adres voor onderhoud aan uw motor. Het is een echte top motorzaak!